Truffel champignon hapjes

Gepubliceerd op 1 oktober 2021 om 17:26

Deze truffel champignon hapjes zijn echt lekker en in een handomdraai klaar. Heerlijk bij de vegan borrel, maar kan ook zeker als een voorgerechtje met een plukje sla.

Producten met truffel zijn bijna altijd niet vegan, omdat er honden of varkens gebruikt worden om de truffels te vinden.

In de truffel saus van Willicroft word geen gebruik gemaakt van echte truffel, maar van een truffel aroma. Dus deze is helemaal vegan.


Dit recept is goed voor 4 hapjes.

Ingrediënten

Bereiding

Laat het bladerdeeg ontdooien.

Bak de champignons in een beetje olie en breng op smaak met wat peper en zout ( Zelf gebruik ik Herbamare)

Vouw all 4 de randen van het bladerdeeg om zodat je een bakje krijgt.

Doe in elk bladerdeeg bakje 1 tl Truffle saus en leg hier de gebakken champignons op. Smeer de randen in met de soja melk.

Doe de bladerdeeg hapjes voor 20 minuten in een voorverwarmende oven van 200 °C

Haal de hapjes uit de oven en verkruimel wat vegan feta en verse peterselie over de hapjes. Serveer warm of lauw.

 

De Willicroft producten zijn echt een aanrader!! Ze zijn in meerde online shops te koop.
De kaassaus en parmezaan zijn zelf te koop/bestellen bij de AH. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.