Chocolate banana rolls

Gepubliceerd op 2 maart 2022 om 19:52

Net als de vegan chocolate orange rolls zijn deze rolls met banaan ook super lekker. Heerlijk bij een feestelijk vegan ontbijt, brunch of als tussendoortje.

 

Dit recept is voor 6 stuks

Ingrediënten

  • Een rol vegan croissantdeeg (ik gebruik die van AH)
  • 3 el  cocoa hazelnut spread (te koop bij Vegaliano
  • 1 rijpe banaan fijn geprakt
  • Nougatine 
  • Pure chocolade vlokken
  • Beetje sojamelk

Bereiding

Rol het croissantdeeg uit en druk de naden wat dicht. 

Smeer het deeg in met de cocoa hazelnut spread en verdeel hier de geprakte banaan over. Bestrooit met nougatine en chocolade vlokken naar smaak. Rol het deeg weer op en snij in 6 stukken.

 

Leg de 6 stukken op een met bakpapier bekleden bakplaat. Smeer ze in met wat sojamelk. En plaats in een voorverwarmende oven van 200°C voor 12 a 16 minuten tot ze mooi bruin zijn.

Na het afkoelen kan je ze eventueel nog afwerken met wat gesmolten 
chocolade.

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.