Home » Vegan Recepten » Snacks/hapjes » Easy cheesy vegan kaaskoekjes

Easy cheesy vegan kaaskoekjes

Heerlijke super simpele easy cheesy vegan kaaskoekjes gemaakt met 2 van de kaasjes van Charly’s All is Fair

Dit recept is goed voor 10 koekjes.

Ingrediënten

  • 2 plakjes vegan bladerdeeg (vriezer)
  • 3 flinke tl karmasan
  • snuifje zout
  • snuifje peper
  • 1 tl verse bieslook fijngehakt
  • 1 tl verse peterselie fijngehakt
  • 4 flinke tl Charly’s Cream Garlic
  • Ongezoete sojamelk

 

Bereiding

Haal het bladerdeeg uit de vriezer en laat ontdooien.

 

Doe de Karmasan, peper, zout, bieslook en peterselie in een kommetje en meng goed.

 

Neem een plakje bladerdeeg en smeer er de helft van de Cream Garlic op en strooi daar overheen de helft van het Karmasan mengsel en leg het 2de plakje bladerdeeg er bovenop. Smeer de overgebleven Cream Garlic er op en strooi daar weer overheen het Karmasan mengsel.

 

Rol het bladerdeeg voorzichtig op ga met een vork over de uiteinden zodat hij niet meer open rolt. Snij de rol in 10 stukjes en leg op een bakplaat op een stuk bakpapier. Bestrijk elk koekje met een beetje sojamelk.

 

Zet de koekjes 20 a 25 min in een voorverwarmde oven van 200 graden. 
Laat de koekjes een paar minuutjes afkoelen voor je gaat smullen.

Deze koekjes zijn ideaal als een warm borrelhapje op een feestje.


 »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.